Søk i denne bloggen

søndag 3. desember 2017

Makroner - fra Pascal

Makroner

140 g hvitt mandelmel
185 g melis
4 eggehviter
60 g sukker
konditorfarge

Bland mandelmel og melis og sikt blandingen.
Pisk eggehvitene med litt av sukkeret, og tilsett resten av sukkeret til slutt med pisking.
Bland mandelmel og melis i marengsen. Tilsett konditorfarge etter ønske.

Sprøyt massen i små macaroner på silikonmatte eller bakepapir. La dem tørke til overflaten er tørr.

Blir ca. 25 stk. Stekes på 160 grader i ca. 10 min.

Fyll

Sitronkrem (lemon curd)
4 egg
skall av 2 sitroner
160 g sitronsaft
200 g sukker
125 g smør

Kok opp egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i ca. 1 min mens du rører godt. Avkjøl til 35-40 grader og tilsett romtemperert smør. Bruk en mikser for å få sitronkremen glatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar