Makroner
140 g hvitt mandelmel185 g melis
4 eggehviter
60 g sukker
konditorfarge
Bland mandelmel og melis og sikt blandingen.
Pisk eggehvitene med litt av sukkeret, og tilsett resten av sukkeret til slutt med pisking.
Bland mandelmel og melis i marengsen. Tilsett konditorfarge etter ønske.
Sprøyt massen i små macaroner på silikonmatte eller bakepapir. La dem tørke til overflaten er tørr.
Blir ca. 25 stk. Stekes på 160 grader i ca. 10 min.
Fyll
Sitronkrem (lemon curd)4 egg
skall av 2 sitroner
160 g sitronsaft
200 g sukker
125 g smør
Kok opp egg, sitronskall, sitronsaft og sukker i ca. 1 min mens du rører godt. Avkjøl til 35-40 grader og tilsett romtemperert smør. Bruk en mikser for å få sitronkremen glatt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar