Søk i denne bloggen

lørdag 5. januar 2019

Chili con carne

1800 g kjøttdeig - stekt
500 g baconterninger - stekt
4 løk - hakket
4 bx hakket tomat
2 bx cherrytomater
7 bx bønner
4 kanelstenger
2/3 plate kokesjokolade
3 store chili med frø - i tynne skiver
1 kinesisk hvitløk
2 ss spisskummen
2 ss chilipulver
1 ss røkt paprikapulver
salt
1-2 ss demararasukker
(ev. 3 paprika i biter)

Laget den til 10 personer. Ble servert med ris, brød og salat, samt rømme og tortillachips. Da var det 3 l igjen. Det gikk ca. 1 beger rømme, 1 pose tortillachips. Salat var med 3 crispi-salathoder og 1 pose babyleaf, 2 avocado og 1 pk cherrytomater. Det ble for mye salat. Kokte 7 kopper ris, og halvparten hadde vært mer enn nok.

(Kamveiens venner 4.1.2019)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar