Søk i denne bloggen

lørdag 12. november 2016

Pernilles sirupssnipper

250 g sirup
250 g sukker
250 g smør
1,25 dl fløtemelk

Alt dette varmes til sukker og sirup er smeltet, og avkjøles til lunkent.

Så:
1/2 ts natron
ca. 750 g mel
2 ts kanel
1/2 ts ingefær
1 ts pepper

Alt det tørre blandes, og siktes inn i smør-sukker-sirup-blandingen. Ikke elt deigen mer enn absolutt nødvendig. Sett den kaldt til neste dag.

Kjevle ut TYNT og skjær i vakre ruter med bakkelsspore og linjal. Pizzahjul går sikkert også fint. Plasser en halv skåldet mandel på hver rute, kan festes med litt eggehvite.

Stek dem på 175 grader i 5-8 min til de er passe brune. Hvis de trenger lengre steketid har du ikke kjevlet dem tynt nok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar